Docksängar & dockvaggor

Priserna på sängar & vaggor är det samma som för åtta år sedan!

"Klicka på någon bild för att förstora"! ---(pil i underkant =2 sidor)!

Lite olika motiv att välja bland. Hjärtan i "alm" är tänkta till vaggorna, "molnen" till sängarna och de "runda" till våra nya hyllor. Men det går bra att få vilket som helst, om så önskas!

Vaggorna har vi nu målat enbart i vitt! Det finns handmålade motiv på sidorna, -endast "tomtebobarnen" och ett "blommotiv". Vaggorna har sneställda gavlar och sidor, så att måtten är i överkant 54x31 och i botten 48x26 cm. Om man vill ha något motiv på "kuddgaveln" så kan något motiv medfölja i form av hjärta e.dyl. Priset på en kompl. vagga =590:-/st.

På vaggorna är botten "innotad" och medarna är utformade så att risk för "övertippning" är minimal!

Man kan välja på lite olika bäddset! De är kompletta med madrass, underlakan, kudde, överlakan med spets och filt i olika utförande.

Benhöjd från golv till bäddbotten =20cm.

Docksängarna målas nu bara i vitt! De är tillverkade med fast botten och med en storlek så att "skrållan" får plats! Storleken är 54x32 cm. De säljes enbart komplett med "bäddset" och det medföljer (om man vill ha) ett motiv (i form av moln) att fästa på gaveln. De kostar komplett 550:-/st.

Nu 2013 så målar vi motiv  med "tomtebobarnen" även på docksängarna. Dessa kostar komplett med bäddset 590:-   utan motiv som förut 550:-

2014 finns docksängarna endast som denna och kostar 590:-